اجرای طرح افکار سنجی "سنجش میزان رضایت شهروندان از خدمات شرکت آبفا استان قم توسط جهاددانشگاهی استان قم

۰۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۶:۴۶ کد : ۷۵۷۹۷ فرهنگی اخبار دسته اول
در نشست مشترک معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم و مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان قم مطرح شد: طرح افکار سنجی "سنجش میزان رضایت شهروندان از خدمات شرکت آبفا استان قم" اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، محمد کربلایی مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان قم  با علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دیدار و گفت‌وگو کرد.
علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم  در این جلسه ضمن تشریح فعالیت‌ها و ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، بیان کرد: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) شعبه قم، یکی دیگر از مراکز تخصصی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی است.
وی در ادامه تصریح کرد: در سال گذشته، ۱۳ طرح ملی و استانی توسط این مرکز انجام و ۱۴ مورد طرح پژوهشی با شهرداری قم نیز تدوین و پروژه‌یابی شد، همچنین ایسپای قم در شورای فنی ایسپای کشور عضو شده است.
در این نشست بر لزوم بررسی میزان رضایت شهروندان از خدمات شرکت آبفا استان تاکید شد و در خصوص افکار سنجی طرح"سنجش میزان رضایت شهروندان از خدمات شرکت آبفا استان قم" و بررسی فرایند اجرای طرح و برنامه زمانبندی اجرای آن بحث و گفت‌وگو شد.

کلید واژه ها: افکار سنجی آبفا معاونت فرهنگی