تجلیل از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس

۰۱ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۸ کد : ۷۵۶۵۴ فرهنگی اخبار دسته اول
به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان قم، به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس از جناب سرهنگ موسی جلالی نسب از رزمندگان و راویان هشت سال دفاع مقدس تقدیر شد.
تجلیل از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان قم، به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، مراسم تجلیل از سرهنگ موسی جلالی نسب از رزمندگان و راویان هشت سال دفاع روز  یکشنبه 1 مهرماه  در سالن جلسات شهید سلیمانی برگزار شد.
در این مراسم دکتر حیاتی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای 8 سال دفاع مقدس، مدافعان حرم، مدافعان امنیت گفت: استقلال امروز کشور حاصل مجاهدت، ایثار و فداکاری رزمندگان، جانبازان، ایثارگران، شهدا و خانواده‌های معظم آنان است،
وی افزود: حقیقتاً فداکاری ایثارگران و شهدای گرانقدر بار سنگینی بر عهده ما مسئولین نهاده که باید حافظ و پاسدار این انقلاب و دستاوردهای امام راحل (ره) باشیم.
در این مراسم جناب سرهنگ جلالی نسب  به بیان خاطرات خود در دوران دفاع مقدس پرداختند. در پایان مراسم  نیز با اهدای لوح و هدایایی از ایشان تجلیل بعمل آمد.

کلید واژه ها: تجلیل از ایثارگران