کارگاه مهارت های زندگی ویژه مدیران شهرداری برگزار شد

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۳۸ کد : ۷۴۸۹۹ فرهنگی اخبار دسته اول
نخستین جلسه کارگاه مهارت های زندگی ویژه مدیران سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم به همت مرکز تخصصی جامع خانواده جهاد دانشگاهی قم (فرداد) برگزار شد.
کارگاه مهارت های زندگی ویژه مدیران شهرداری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، نخستین جلسه کارگاه مهارت های زندگی ویژه مدیران سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم دوشنبه 29 مرداد ماه به همت مرکز تخصصی جامع خانواده جهاد دانشگاهی قم (فرداد) برگزار شد.
با توجه به تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین دو نهاد جهاد دانشگاهی و سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری و همچنین آغاز بکار مرکز تخصصی جامع خانواده (فرداد) در جهاددانشگاهی استان قم، کارگاه های مهارت افزایی متنوعی در حوزه روانشناسی ویژه مدیران، کارکنان شهرداری و خانواده های آنان در دست برنامه ریزی و اجرا می باشد.
در نخستین جلسه کارگاه مهارت های زندگی به بررسی مهارت کنترل خشم بعنوان یکی از مهارت های ده گانه اجتماعی پرداخته شد؛ مخاطبین در این جلسه با احساس خشم بعنوان یکی از احساسات پرتکرار بشری، شیوه های مختلف کنترل خشم در دراز مدت و بلند مدت، عواقب و مخاطرات این احساس و همچنین نقش عوامل مختلف زیستی و محیطی در ایجاد آن در بین افراد مختلف آشنا شدند.
در کارگاه مهارت های زندگی، مهارت های ده گانه : مهارت مدیریت هیجانات و احساسات، مهارت حل مسئله، مهارت همدلی، مهارت توانایی تصمیم گیری، مهارت ارتباط موثر، مهارت خودآگاهی، مهارت مدیریت استرس، مهارت تفکر نقادانه، مهارت تفکر خلاقانه و مهارت برقراری روابط بین فردی، همراه با تمرین های مختلف و پرسش و پاسخ، ارائه می گردد.
مرکز تخصصی جامع خانواده جهاد دانشگاهی (فرداد) به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و با هدف ارتقاء وضعیت فرهنگی و اجتماعی شهر مقدس قم در سه دپارتمان تخصصی : کودک، نوجوان ، مشاوره و روان شناسی آماده ارائه خدمات به همشهریان می باشد.

کلید واژه ها: مرکز جامع تخصصی خانواده مرکز فرداد سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قم