فستیوال من دوست امام حسینم برگزار شد

۰۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۳:۲۹ کد : ۷۳۷۹۵ فرهنگی اخبار دسته اول
فستیوال یک روزه من دوست امام حسینم ویژه کودکان ۴ تا ۶ سال در مرکز تخصصی جامع خانواده جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد.
فستیوال من دوست امام حسینم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، فستیوال یک روزه من دوست امام حسینم ویژه کودکان 4 تا 6 سال باهدف آشنایی با اخلاق و منش امام حسین(ع)، تربیت معنوی و فکر پروری دینی، آشنایی کودک با سنت های ماه محرم و پرورش مشارکت گروهی امروز پنج شنبه 4 مرداد در مرکز تخصصی جامع خانواده جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد.

معین دادخواه، مدیر مرکزجامع تخصصی خانواده در این خصوص گفت: در این فستیوال کودکان در قالب گروهی 15 نفره با سیره امام حسین(ع) و چگونگی دوستی با امام حسین (ع) آشنا شدند، در این فستیوال کودکان در قالب کار گروهی بیرقی را برای امام حسین (ع)  تشکیل دادند که هدف  از تشکیل آن افزایش مشارکت گروهی و دست ورزی کودکان بود.

مدیر مرکزجامع تخصصی خانواده درادامه گفت: در این کارگاه برای مادران توضیح داده شد که به چه شکلی می توانند در مسیر رشد کودکان خود جهت افزایش بصیرت حسینی جریان ساز باشند.

دادخواه ادامه داد: کودکان در این کارگاه یاد گرفتند که می توانند با هم دوست باشند، مهربان باشند و حتی همدیگر را به دوستی با امام حسین (ع) تشویق کنند.

کلید واژه ها: من دوست امام حسینم مرکز فرداد جامع تخصصی خانواده