تکریم خانواده شهید صبوری توسط اعضای جهاددانشگاهی استان قم

۰۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۰:۱۸ کد : ۷۳۷۴۰ فرهنگی اخبار دسته اول
رئیس جهاددانشگاهی استان قم به همراه جمعی از معاونین و مدیران این واحد با حضور در منزل شهید صبوری با خانواده این شهید بزرگوار دیدار کردند.
تکریم خانواده شهید صبوری توسط اعضای جهاددانشگاهی استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، دکترحامدحیاتی، رئیس جهاددانشگاهی استان قم به همراه جمعی از معاونین و مدیران این نهاد انقلابی سه شنبه 2 مرداد  با حضور در منزل  شهید صبوری با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتگو کردند.

رئیس جهاددانشگاهی قم در این دیدار ضمن قدردانی از رشادت های شهدا و خانواده های ایشان در دوران دفاع مقدس، بزرگی و جلال ملت  ایران را حاصل و ثمره خون شهدا عنوان داشته و افزود؛ امنیت و اقتدار کشور مدیون  ثمره خون شهیدانی است که جان خود را در طبق اخلاص نهادند و مایه افتخار و سربلندی ملت ایران و انقلاب اسلامی هستند.

حیاتی بیان داشت: امروز قدردانی از شهیدان و استمرار راه آنها، وظیفه ای ملی و همگانی است.

در این دیدار، خانواده شهید صبوری نیز با ذکر خاطراتی از شهید گرانقدر، از حضور اعضای جهاددانشگاهی استان قم تشکر  و قدردانی نمودند.

شهید حسین صبوری در سال 62 در عملیات خیبر به فیض شهادت نائل گردید و پس از دوازده سال در سال 1374 پیکر مطهر این شهید بزرگوار به همراه جانمازی که توسط خود شهید دوخته شده بود  تفحص گردید.

کلید واژه ها: ملاقات با خانواده شهدا شهید صبوری