اتاق فکر دانشجویی در دبیرخانه کنگره کنسرژنومیکس استان قم تشکیل شد

۲۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۹ کد : ۷۳۴۵۲ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
اتاق فکر دانشجویی در دبیرخانه کنگره کنسرژنومیکس استان قم در سالن جلسات معاونت پژوهش جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد.
اتاق فکر دانشجویی در دبیرخانه کنگره کنسرژنومیکس استان قم تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم اتاق فکر دانشجویی در دبیرخانه کنگره کنسرژنومیکس استان قم  چهارشنبه 20 تیر در سالن جلسات معاونت پژوهش جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد.
محدثه خوش اندام عضو و نمانیده علمی جهاددانشگاهی و استان قم در این کنگره گفت: هدف از این جلسه حمایت و راهنمایی و توانمند سازی شرکت کنندگان استان قم برای کسب جایزه در بخش پوستر و سخنرانی است.
وی بیان کرد: نوشتن یک چکیده علمی مناسب ملاک‌هایی دارد که دانشجویان و محققان برای کسب جایزه باید در نظر بگیرند و  می‌توان با همکاری اساتید و دانشجویان برای این افراد زمینه مناسب برای آموزش جهت رسیدن به سطح قابل قبول را فراهم کنیم.
در ادامه این جلسه افراد حاضر در مورد چالش‌های نگارش تهیه ی یک ابسترک خوب و ارائه یک سخنرانی و پوستر علمی در حول محورهای کنگره به بحث و گفت و‌گو پرداختند و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ گردید.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی واحد استان قم کنسرژنومیکس کنگره بین المللی کنسر ژنومیکس