دیدار معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم با معاون فرهنگی دانشگاه قم

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۸ کد : ۷۲۴۸۹ فرهنگی اخبار دسته اول
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان قم و معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه قم جهت بررسی زمینه همکاری های مشترک با هم دیدار و گفتگو کردند.
دیدار معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم با معاون فرهنگی دانشگاه قم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، جلسه‌ی بررسی زمینه همکاری های فرهنگی بین این دو معاونت با حضور مدیران شعب جهاددانشگاهی در دانشگاه و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم دوشنبه 21 خرداد در دانشگاه قم برگزار شد.
در این جلسه موضوعاتی همچون: دوره توانمند سازی فعالین فرهنگی، اولویت بندی کلاس های مهارتی، ایجاد مدرسه تابستانی برای مهارت افزایی دانشجویان، ایجاد کانون فرهیختگان، تشکیل مدرسه نوآوری برای فارغ التحصیلان، استفاده از ظرفیت تیم های شرکت کننده در مناظرات دانشجویی جهاد دانشگاهی، مصاحبه با اساتید توانمند و برگزاری جلسات ماهانه، به بحث و گفتگو گذاشته شد.
یادآور می‌شود، در پایان طرفین نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود را در پیشبرد هر کدام از این موضوعات ارائه نمودند.

کلید واژه ها: معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم معاون فرهنگی دانشگاه قم