چاپ کتاب " کار آفرینی برای تمام رشته ها" از سوی انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان قم

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۱ کد : ۷۱۱۳۳ فرهنگی اخبار دسته اول
کتاب " کار آفرینی برای تمام رشته ها" با موضوع کارآفرینی توسط انتشارات جهاددانشگاهی قم به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، کتاب " کار آفرینی برای تمام رشته ها "  تألیف دکتر نسرین خدابخشی هفشجانی و دکتر صدیقه طوطیان ، در چاپ اول با شمارگان 1000 نسخه در267 صفحه منتشر شد.

برشی از اثر:

بطورکلی کارآفرینی از ابتدای خلقت بشر و همراه با او در تمام شئونات مختلف زندگی انسان حضور داشته و مبنای تمام تحولات و پیشرفت های بشری بوده است انسان برای زنده ماندن و ادامه زندگی و بهبود کیفیت زندگی همواره کارآفرین بوده است. اولین کشورهایی که در مسیر کارآفرینی قدم گذاشتند، آلمان، انگلیس و آمریکا بودند درکشور آلمان در سال های 1933تا 1935مطالعه و شناسائی بر روی افراد جسور و نوآور و افراد با انگیزه ای که اتفاقاً دارای محدودیت های شدید مالی بودند آغاز شد و اولین دانشکده تـربیت کـارآفرینی درسال های 1337 تا1340 انـگلیس و سـپس در سال های 1942 تا 1943در آمریکا ایجاد شد.

کلید واژه ها: کارآفرینی انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم