چاپ کتاب " تئوری های رهبری(فلسفه، مدل، سبک)" از سوی انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان قم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۶ کد : ۷۰۷۸۸ فرهنگی اخبار دسته اول
کتاب " تئوری های رهبری(فلسفه، مدل، سبک)" با موضوع رهبری توسط انتشارات جهاددانشگاهی قم به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، کتاب " تئوری های رهبری(فلسفه، مدل، سبک)" تألیف دکتر قادر وظیفه دمیرچی، دکتر نسرین خدابخشی، دکتر صدیقه طوطیان  است، در چاپ اول با شمارگان 1000 نسخه در 133 صفحه منتشر شد.

برشی از اثر:

با توجه به اینکه رهبری یک موضوع مهم و گسترده و در عین حال پر از ایده های گیج کننده و اصطلاحات، تفسیر های متفاوت گسترده ای می باشد. رهبری در هر نوعی از کار و بازی، طرح یا پروژه ای بدون در نظر گرفت مقیاس، و بدون در نظر گرفتن قدرت مالی و رسمی وجود دارد بنابراین، راههای زیادی برای عملیات رهبری وجود دارد، به همین جهت جای تعجب نیست که تعریف و توصیف رهبری خیلی مشکل است. تری رهبری را، عمل تاثیر گذاری بر افراد معرفی کرده  بطوریکه از روی میل و علاقه برای هدف گروهی تلاش کنند و کونتز  رهبری را تحت تاثیر قرار دادن دیگران جهت کسب هدف مشترک تعریف نموده است. اصولاً صاحب نظران رهبری را هنر نفوذ در دیگران می دانند. حال این سوالات مطرح می شود که رهبری چیست؟ آیا رهبری یک وظیفه است؟ آیا رهبری یک مهارت است؟ آیا رهبری یک نقش است؟ آیا رهبری یک رفتار است؟ آیا رهبری یک مدل است؟ آیا رهبری سبک است؟ و یا رهبری یک فلسفه است؟ یک روش مفید برای درک رهبری؛ کاوش در تئوری های رهبری می باشد.

کلید واژه ها: کتاب تئوری های رهبری جهاددانشگاهی قم