کارگاه روابط بین فردی برگزار شد

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۸ کد : ۷۰۴۹۶ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه "روابط بین فردی" و چگونگی برقراری ارتباط از سلسله نشست های" آگاهی" برگزار شد.
کارگاه روابط بین فردی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، کارگاه روابط بین فردی و چگونگی برقراری ارتباط دوشنبه 3 اردیبهشت به همت سازمان دانشجویان شعبه قم و دانشگاه قم با هدف آشنایی با مهارتهای ارتباطی، سبک های سالم و ناسالم برقراری ارتباط، شناسایی خطاهای منطقی، مهارت انتقاد موثر، مهارت نه گفتن، چگونگی همدلی کردن، مهارت مدیریت خشم،  و مهارت تنظیم هیجان های منفی در روابط  با تدریس خانم بلشلی در دانشگاه قم سالن یاس برگزار شد.
چگونگی بیان کلمات و تمرین شناسایی افکار و عوامل خشم و هیجان از جمله آموزش‌ها و مطالب ارائه شده در این کارگاه بود.
در این راستا بلشلی به ارائه مثال هایی دراین باره پرداختند و درمورد اهمیت گوش دادن و سوال کردن و احترام گذاشتن که استفاده از این مهارت‌ها می‌تواند درک متقابل را آسانتر نماید، توضیحاتی بیان کردند.