کارگاه آموزشی کنترل خشم برگزار شد

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۱ کد : ۷۰۴۶۰ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه آموزشی کنترل خشم و مدیریت هیجانات به همت سازمان دانشجویان شعبه قم و دانشگاه قم با تدریس خانم دکتر رضوانی برگزار شد.
کارگاه آموزشی کنترل خشم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، کارگاه آموزشی کنترل خشم و مدیریت هیجانات شنبه 1 اردیبهشت با حضور 50 نفر از دانشجویان و به همت سازمان دانشجویان شعبه قم در دانشگاه قم خوابگاه معصومیه برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی، راهکارهای مقابله و کنترل خشم جهت بهبود رفتارهای فردی و اجتماعی و کاهش مشکلات محیط کار توسط استاد مربوطه ارائه شد.
این کارگاه با هدف شناسایی زود هنگام هیجانات منفی، شناسایی موقعیت‌های ایجاد کننده هیجان خشم، استفاده از تکنیک های رفتاری و ذهنی برای کنترل خشم، استفاده از تکنیک های رفتاری و ذهنی حل مسئله قادر به تصمیم گیری مناسب در هنگام بروز خشم، ارتقاء تعامل خوب و مثبت، سلامت و سبک زندگی برگزار شد.

کلید واژه ها: کنترل خشم جهاددانشگاهی قم دانشگاه قم