چاپ کتاب " کاربرد نظریه های مدیریت و رهبری در سازمان های آموزشی" توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان قم

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۱ کد : ۶۹۵۴۷ فرهنگی اخبار دسته اول
کتاب " کاربرد نظریه های مدیریت و رهبری در سازمان های آموزشی " با موضوع رهبری آموزشی توسط انتشارات جهاددانشگاهی قم به چاپ رسید.
چاپ کتاب " کاربرد نظریه های مدیریت و رهبری در سازمان های آموزشی" توسط انتشارات جهاددانشگاهی  استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، کتاب " کاربرد نظریه های مدیریت و رهبری در سازمان های آموزشی "  تألیف مرجان خسروی  توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان قم، در چاپ اول با شمارگان 1000 نسخه در 410 صفحه منتشر شد.

برشی از اثر:

امروزه در اکثر دانشگاه‌ها رشته‌های مختلف مدیریت تدریس می‌گردد و هر یک از آن‌ها با گذشت زمان جنبه تخصصی پیداکرده اما مدیریت آموزشی در مقایسه با انواع مدیریت‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا پرورش نیروی متخصص، ماهر و توانمند شده را بر عهده دارد که از عهده سایر مدیریت‌ها و سازمان‌ها خارج است. عظمت توجه به مدیریت به ویژه مدیریت آموزشی تا آن حد است که در قرن بیست و یکم، هنر و علم اداره کردن گروه‌های کوچک و بزرگ انسانی، از شاخص‌ها و خصوصیات عمده تمدن معاصر اعلام‌شده و این دانش در زمره­ی یکی از رشته‌های تخصصی علوم انسانی درآمده است. در ایران نیز توجه به مدیریت آموزشی و سرمایه‌گذاری در تربیت مدیران شایسته در سطوح عالی، میانی و اجرایی ضرورت دارد.

کلید واژه ها: مدیریت و رهبر در سازمان های آموزشی انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم