حضور دانشجویان دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در چهارمین رویداد «هم‌بند»

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۶ کد : ۶۹۵۲۱ فرهنگی اخبار دسته اول
به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان قم و همکاری معاونت پژوهشی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، دانشجویان دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در چهارمین رویداد «هم بند» حضور پیدا کردند.
حضور دانشجویان دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در چهارمین رویداد «هم‌بند»

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قم، چهارمین رویداد  «هم بند» 16 اسفندماه به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان قم و همکاری معاونت پژوهشی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران با راهبری حمیدرضا ایرانی، عضو هیات علمی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در تالار قلم  برگزار شد.
در این رویداد که 40 نفر از دانشجویان دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران حضور داشتند، دانشجویان از تجارب کسب‌وکارهای مختلف استفاده کردند و با 9تیم ارائه‎دهنده کسب و کارهای مختلف آشنا شدند.
حامد عبودی، معاون اجرایی مرکز نوآوری نکسترا درباره هدف برگزاری رویداد «هم بند» گفت: هدف هم‌بند ایجاد شبکه ارتباطی مابین  استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران است.
وی همچنین درباره علت نام‌گذاری این رویداد افزود: علت انتخاب این نام این بود که احساس می‌کنیم شبکه‌سازی و ارتباط در اکوسیستم نوآوری می‌تواند مثمر ثمر واقع شود.
یادآور می‌شود، دانشجویان در انتهای برنامه از کتابخانه ملی نیز بازدید کردند.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی شعبه پردیس فارابی دانشگاه تهران هم بند