برگزاری سومین سه شنبه های عاشقی ویژه دانشجویان دانشگاه قم در مسجد مقدس جمکران

۱۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۱ کد : ۶۹۴۷۳ فرهنگی اخبار دسته اول
سومین برنامه سه شنبه های عاشقی ویژه دانشجویان دانشگاه قم به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی ،شعبه خواهران دانشگاه قم، در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
برگزاری سومین سه شنبه های عاشقی ویژه دانشجویان دانشگاه قم در مسجد مقدس جمکران

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، سومین برنامه  سه شنبه های عاشقی ویژه دانشجویان دانشگاه قم سه شنبه 15 اسفند  به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، شعبه خواهران دانشگاه قم، در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
در ابتدای این برنامه دانشجویان جهت اقامه نماز در مسجد مقدس جمکران حاضر شدند.
در ادامه برنامه  کارگاه آموزشی " ضرروت شناخت امام زمان" با تدریس سرکار خانم خرسندی برگزار شد، مدرس کارگاه با اشاره به این سخن پیامبر اسلام(ص) که «هر کسى که بمیرد و نشناسد امام زمانش را همانا با مرگ در جهالت مرده است »  گفت:شناخت موعود آخر الزمان و حجت بر حق زمان، از تکالیف همیشگی شیعه اهل بیت است.
عکاسی از مسجد مقدس جمکران و ارسال آثار به جشنواره ملی مهدویت از دیگر فعالیتهای برگزار شده در سومین برنامه سه شنبه های عاشقی بود.

کلید واژه ها: جشنواره ملی مهدویت سه شنبه های عاشقی