عکاس خبرگزاری ایکنای قم رتبه دوم جشنواره ملی فیلم بسیج استان قم را کسب کرد

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۳ کد : ۶۹۱۵۴ فرهنگی اخبار دسته اول
حسین شاه بداغی عکاس خبرگزاری ایکنای قم، در آیین تقدیر از برگزیدگان پنجمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان استان قم رتبه دوم این جشنواره را در بخش عکاسی کسب کرد.
عکاس خبرگزاری ایکنای قم رتبه دوم جشنواره ملی فیلم بسیج استان قم را کسب کرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم،  آیین تقدیر از برگزیدگان پنجمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان استان قم با حضور مسئولان سپاه و اداره کل حفظ آثار و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و جمعی از هنرمندان مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون در سالن همایش مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شد.
در این جشنواره حسین شاه بداغی عکاس خبرگزاری ایکنای قم، رتبه دوم این جشنواره را در بخش عکاسی کسب نمود.
به گفته یاسر محمدی مسئول سازمان بسیج هنرمندان قم، ۷۶ اثر به دبیرخانه پنجمین جشنواره فیلم استان ارسال شده بود که با نظر هیئت داوران ۱۷ اثر برگزیده شد و در مراسم اختتامیه، از این آثار و نیز برخی هنرمندان استان بدلیل ارائه خدمات شایسته به جامعه هنری، تجلیل شد.

کلید واژه ها: عکاس ایکنا شاه بداغی