خبرنگار ایکنا به‌عنوان «جوان برتر استان قم» انتخاب شد

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۷ کد : ۶۸۹۳۸ فرهنگی اخبار دسته اول
محدثه نعیمی‌فرد، خبرنگار ایکنای واحد قم در مراسم معرفی جوانان برتر استان قم، در بخش رسانه معرفی و از وی تجلیل شد.
خبرنگار ایکنا به‌عنوان «جوان برتر استان قم» انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، همزمان با هفته جوان و میلاد حضرت علی‌اکبر(ع)، جشن روز جوان شامگاه چهارم اسفندماه با حضور مسئولان استانی در سالن بعثت معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان برگزار شد.
در این مراسم از محدثه نعیمی‌‎‎فرد، خبرنگار ایکنای قم به‌عنوان جوان برتر در بخش رسانه تجلیل شد.
این خبرنگار ایکنای واحد قم، برگزیده جشنواره ملی مهدویت، سوگواره بین‌المللی ملت امام حسین(ع) و بانوی شاخص جهاددانشگاهی کل کشور است.
یادآور می‌شود، هر ساله همزمان با ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) و هفته جوان، جوانان دارای آثار موفق در محورهای جشنواره که شامل قرآن و خادم اهل بیت(ع)، ادبیات، فیلم، موسیقی، ورزش، کارآفرینی، دانش‌بنیان، کنشگر فعال رسانه و فضای مجازی، فعال اجتماعی، فعال جهادی تجلیل می‌شوند.

کلید واژه ها: جوان برتر جهاددانشگاهی قم ایکنا