جلسه معرفت افزایی اعضای جهاددانشگاهی استان قم در صحن گوهر شاد حرم مطهررضوی برگزار شد

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۰:۴۰ کد : ۶۸۵۰۹ فرهنگی اخبار دسته اول
جلسه معرفت افزایی اعضای جهاددانشگاهی استان قم در راستای برگزاری دوره "معرفت افزایی" اعضای این واحد در صحن گوهر شاد حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم  جلسه معرفت افزایی اعضای این واحد در راستای برگزاری دوره "معرفت افزایی"  ویژه جهادگران استان قم دوشنبه 22 بهمن در صحن گوهر شاد حرم مطهر رضوی  بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء برگزار شد.
دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم در این جلسه گفت: ائمه معصومین (ع) در هر دوره ای از عمر با برکت خود از امام زمان (ع) یاد کرده اند، وی افزود همه امامان ما غریب هستند ولی  سه تن از ائمه معصومین (ع) غریب الغربا هستند و درجه غربت آنان در بین ائمه معصومین از همه بیشتر است.
حیاتی تصریح کرد: در کتاب مفردات راغب اصفهانی برای کلمه غریب سه معنی ذکر شده، اول کسی که تنها باشد دوم کسی که از خانواده، و وطن خود دور باشد مانند امام رضا(ع)، امام حسین (ع)  و امام زمان (ع) و سوم کسی که در در میان نزدیکان خود غریب است یعنی در میان شیعان مانند امام رضا (ع).
رئیس جهاددانشگاهی قم گفت: امام رضا (ع) در پنجاه سالگی صاحب فرزند شدند و  توسط نزدیکان خود بسیار  مورد اهانت قرار گرفته اند که ایشان امام بعد از امام کاظم ( ع) نیستند.
وی ادامه داد: در کتاب فانوس نامه نوشته سید ابن طاووس از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) آمده است: «مَن مات و لم یعرف امام زمانِه، ماتَ میتة جاهلیّة»؛ «هر کسی بمیرد در حالی که امام زمان خود را نشناخته باشد، به مرگ جاهلی مرده است

کلید واژه ها: دوره معرفت افزایی مشهد