مشکلات امروز ناشی از راه حل های دیروز ماست

۲۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۰:۱۳ کد : ۶۸۴۹۲ فرهنگی آموزشی اخبار دسته اول
کارگاه ضمن خدمت "همسویی "ویژه کارشناسان مراکز جهاددانشگاهی واحد استان قم در حاشیه دوره معرفت افزایی در مشهد مقدس برگزار شد.
مشکلات امروز ناشی از راه حل های دیروز ماست

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم  پیرو  تفاهم‌نامه "طرح باب الحوائج" میان جهاددانشگاهی ۳ استان خراسان رضوی، قم و فارس کارگاه ضمن خدمت "همسویی "ویژه کارشناسان مراکز جهاددانشگاهی  استان قم در حاشیه دوره معرفت افزایی شنبه 21 بهمن در مشهد مقدس برگزار شد.
محسن صابری نجفی عضو هیات علمی جهاددانشگاهی مشهد و مدرس این دوره گفت: مشکلات امروز ناشی از راه حل های دیروز ماست، وی ادامه داد: عدم مدیریت زمان و تعارض از عوامل اصلی در ایجاد استرس شغلی است.
وی خاطر نشان کرد کسب مهارت فردی اثر بخشی مستقیم  در سازمان دارد و قدرت تصمیم گیری، سازماندهی مناسب، ارتباط مناسب بین کارکنان و ایجاد کننده رضایت شغلی است.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی مشهد گفت: بین مهارت های مدیریت زمان با بی تفاوتی در کارکنان رابطه معکوس معنا داری وجود دارد.
صابری نجفی افزود: در یک لحظه نمی‌توانید بیشتر از یک یا دو اولویت داشته باشید
وی ادامه داد: یکی از عوامل استرس زای بازدارنده مرتبط با محـیط کار، تعارض نقش اسـت. تعـارض نقـش بـه انتظـارات متضادی که دیگران ممکن اسـت از یـک فـرد داشـته باشند، اطلاق میشود.
صابری در ادامه این کارگاه گفت: انسان هایی که در برقراری ارتباط موفق هستند از خصوصیت شنیدن مؤثرخود استفاده می کنند، رابطه نزدیک رابطه ای است که در آن خود گفتگو از موضوع گفتگو مهمتر است.

کلید واژه ها: مشهد کارگاه همسویی دوره معرفت افزایی