یافتههای پژوهشی؛ امروز در بالین بیماران نمود دارد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، معاون پژوهشی این واحد گفت: تولید علم و مشکل محور بودن پژوهش یکی از الگوهای مهم است، افزود: نمونه آن را باید در بانک خون بند ناف دید که در حقیقت این مشکل در کشور احصاء و نیاز به آن احساس شد و لذا گروههای پژوهشی تشکیل و در این زمینه تحقیقات و مطالعاتی انجام شد، و در نهایت خروجی این پژوهش به صورت علم در اختیار بیماران قرار گرفت.
ناصرپور اظهار کرد: پژوهشها باید به سمتی حرکت کند که نظام مسائل کشور احصاء و راه حلی برای آن ارائه شود در جهاد دانشگاهی قم سعی کردیم بر اساس همین الگو حرکت کنیم.
وی ادامه داد: اولین مرکز درمان ناباروری در استان قم را جهاد دانشگاهی تاسیس کرده است و بیش از دهه است که در حال ارائه خدمات به بیماران بومی و حتی بیماران بین المللی هستیم.
ناصرپور اظهار کرد: سالانه 50 هزار زوج نابارور برای دریافت درمان مراجعه میکنند و آنچه برا ما پژوهشگران مهم است این است که مشکلات بیماران را احصاء و در گروههای پژوهشی برای آنها راه حل پیدا کنیم.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان قم در دو گروه پژوهشی، سلولهای بنیادی و بیولوژی تولید مثل سعی کردیم پژوهشهایی را داشته باشیم که به بهبود کیفیت خدمات و همچنین به استفاده بهینه از منابعی که داریم کمک کند.
وی بیان کرد: همواره در گروههای پژوهشی سعی ما بر این بوده کیفیت خدمات رسانی را بهبود ببخشیم؛ البته در سالهای اخیر به این مسئله بسنده نکردیم و با هم افزایی دانشگاههای مختلف از جمله علوم پزشکی و حتی دانشگاه صنعتی به تولید فناوری و یا تولید یک خدمت پرداختیم.
نظر شما :