کارگاه مدیریت حل تعارض برگزار شد.

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۶۵۳۱ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه آموزشی مدیریت حل تعارض با تأکید بر حل تعارضات خانوادگی در تاریخ ۰۲/۰۲/۱۳۹۸ در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار شد.
کارگاه مدیریت حل تعارض برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این کارگاه خانم محمدی روانشناس و عضو انجمن جهانی طرحواره درمانی با بیان اینکه تعارض جزء لاینفک زندگی اجتماعی است خاطرنشان کردند که تعارض در بین تمام انسانها حتی دوقلوهای تک تخمکی هم وجود دارد بنابراین ذات وجودی تعارض همیشه هست و باید آن را نه به عنوان یک مشکل بلکه به عنوان یک نوع نگرش با آغوش باز پذیرفت و به دنبال راههایی بود که خواسته ها را به هم نزدیکتر کرد.

وی در ادامه به بیان راههای عاقلانه تری که برای کمرنگ کردن تعارضات وجود دارد اشاره کردند و 5 گام مهم برای مدیریت آن را برشمرد.

کلید واژه ها: کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم