نشست هم اندیشی جهاد دانشگاهی و معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران برگزار شد

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۵ کد : ۶۴۸۲۰ فرهنگی اخبار دسته اول
نشست هم اندیشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم و معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران با موضوع جشنواره بین المللی مهدویت برگزار شد.
نشست هم اندیشی جهاد دانشگاهی و معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، حامد حیاتی سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این دیدار اظهار داشت: افتتاحیه جشنواره مهدویت به دلیل دغدغه امام زمانی در جامعه از اهمیت بسیاری برخوردار است.

علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در ادامه با تشریح نحوه برگزاری چهارمین دوره جشنواره ملی مهدویت اظهار داشت: جشنواره بازخورد خبری بسیار خوبی داشت بدین منظور تصمیم بر بین المللی شدن آن گرفته شد.

وی با بیان اینکه دبیرخانه دائمی جشنواره مهدویت در قم ایجاد می‌شود، افزود: دبیرخانه‌های استانی این جشنواره در سراسر کشور ایجاد خواهد شد تا بتوان در راستای ترویج فرهنگ مهدویت اقدامات خوبی انجام داد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم بیان کرد: شورای فرهنگی در دانشگاه ها متشکل از جهاد دانشگاهی و معاونت فرهنگی و معاونت دانشجویی است که دانشگاه های بزرگ تر از جمله دانشگاه قم معاونت فرهنگی و اجتماعی و سایر دانشگاه ها معاونت فرهنگی_دانشجویی دارند.

در ادامه حسین آبادی معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: مقام معظم رهبری ۶ مولفه برای جامعه مهدوی تعریف می کند و میفرماید که باید برای رسیدن به این ۶ مولفه به قدر توان خودسازی و دگرسازی کنیم‌.

وی گفت: لازم است از فرصتی مانند نیمه شعبان استفاده کنیم تا بتوانیم خودسازی و دگرسازی در زمینه مهدویت داشته باشیم.

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران تاکید کرد: جشن های ما نباید حاکمیتی باشد بلکه باید مردمی برگزار شود.

کلید واژه ها: مسجد مقدس جمکران جشنواره ملی مهدویت