با همکاری سازمان دانشجویان

تئاتر خیابانی سورچه در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۲ کد : ۶۳۸۸۸ فرهنگی اخبار دسته اول
همزمان با ورود دانشجویان جدید به دانشگاه صنعتی قم تئاتر خیابانی سورچه در محوطه این دانشگاه برگزار شد.
تئاتر خیابانی سورچه در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، تئاترطنز خیابانی «سورچه»، داستان ارژنگ ۳۸ ساله است که از دوران دبیرستان، دانش‌آموز درس‌خوانی بوده اما دوستی به نام کیانوش، او را فریب داده و به قرص های مواد مخدر روی آورده و اعتیاد پیدا کرده و اتفاقات بعدی که ارژنگ را با آن درگیر می‌کند.

نام این تئاتر برگرفته از «سورچه»، مواد مخدر جدید است که شباهت زیادی به هروئین دارد. نام این ماده از کلمه سورچرانی گرفته شده و به عنوان سور و سات در مهمانی‌ها مصرف می‌شود.

این تئاتر  با محوریت پیشگیری از اعتیاد به نویسندگی و کارگردانی محمود مرادی، با بازی حسن زارعی، احسان عبدی و عباس لجم در استان قم در حال اجرا است.  جلال قربانی دستیار و موسیقی و افکت، معین محمودیان عکاس، هانی
احمدزاده روابط عمومی و جلال قربانی طراحی بروشور این اثر را برعهده داشته‌اند.

گفتنی است این تئاتر به همت سازمان دانشجویان شعبه قم، مرکز مشاوره سلامت و سبک زندگی و مدیریت فرهنگی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه صنعتی قم دانشگاه صنعتی استان قم