مشارکت جهاد دانشگاهی در طرح رزمایش رهروان شهدا

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۲ کد : ۶۲۷۶۳ فرهنگی اخبار دسته اول
مدیران جهاد دانشگاهی در طرحی هماهنگ با ادارات کل استان به منظور گرامیداشت هفته دفاع مقدس به دیدار خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران استان قم می‌روند.
مشارکت جهاد دانشگاهی در طرح رزمایش رهروان شهدا

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این طرح که از امروز چهارشنبه 5 مهرماه آغاز شد، رئیس، معاونین و مدیران این واحد به همراه نمایندگانی از بنیاد شهید و امور ایثارگران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در منزل خانواده‌های 20 تن از شهدا، جانبازان و ایثارگران استان از ایشان تجلیل خواهند کرد.

در روز اول از این دیدارها اعضای جهاد دانشگاهی در منزل خانواده شهید حسین اسکندری و جانباز آزاده محمد رضائی حاضر شدند و ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس از ایشان تجلیل به عمل آوردند و مکتب شهدا و فرهنگ رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را چراغ راه خویش دانستند.

کلید واژه ها: ملاقات با خانواده شهدا