در روز پزشک مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم تجلیل شد

۰۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۰ کد : ۶۱۷۰۱ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
همزمان با زادروز طبیب نامدار ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا، آیین بزرگداشت و تجلیل روز پزشک و مراکز طرف قرارداد توسط سازمان های بیمه گر استان قم شامل اداره کل تامین اجتماعی نیروهای مسلح، اداره کل بیمه سلامت و مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی استان قم برگزار شد و از پزشکان و مراکز درمانی نمونه استان قم بر اساس رعایت استانداردهای تجویز دارو، تعامل مناسب با بیمه شدگان و اجرای مطلوب طرح نسخه الکترونیک تجلیل به عمل آمد.
در روز پزشک مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این مراسم با حضور دکتر سید حسن عادلی؛ رئیس سازمان نظام پزشکی استان و اعضای هیئت مدیره نظام پزشکی استان، دکتر حیدری؛ رئیس جهاد دانشگاهی واحد قم، دکتر سیدمهدی محصل؛ مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی، دکتر عباس فتحی؛ مدیرکل بیمه سلامت، دکتر قره باغی مدیر کل بیمه سلامت نیروهای مسلح استان قم و حسین غریب؛ مدیر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم و جمعی از پزشکان برگزار شد.

در این مراسم دکتر سیدمهدی محصل در سخنان خود از پزشکان به دلیل همکاری در اجرای طرح نسخه الکترونیک که بیش از 99 درصد این طرح در سازمان تامین اجتماعی قم اجرایی شده است، قدردانی کرد.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی، عنوان کرد: سازمان تامین اجتماعی سالانه بیش از 1500 میلیارد تومان از هزینه های درمانی بیمه شدگان را پرداخت می‌کند؛ و همکاری مراکز طرف قرارداد در افزایش کیفیت ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان بسیار موثر است.

در این مراسم از دکتر داوود علی محمدی؛ متخصص اطفال، دکتر عزیزالله حاجیان؛ متخصص مغز‌ و اعصاب، حسین عبداللهی؛ ارتوپدی، دکتر کریمه صمدی؛ متخصص زنان، دکتر محمد حیدری؛ فوق تخصص اورولوژی، عبدالله جعفری طاهری؛ متخصص قلب و عروق تجلیل شد.

دکتر محمدرضا فخاریان قمی، دکتر علی خلیفه شوشتری، دکتر فیروزه اشراقی، دکتر نفیسه پورمحمدی، ناصر یوسفی، عباس نصوری از جمله پزشکان عمومی بودند که در این مراسم مورد قدردانی قرار گرفتند.

همچنین دکتر سید مهدی ناظم‌زاده؛ رئیس درمانگاه خیریه امام صادق(ع)، عباس فضلی‌زاده رئیس بیمارستان شهدا، دکتر اکبر وامق؛ موسس داروخانه دکتر وامق، دکتر فریبا رضایی و آذر آذری موسس آزمایشگاه ایران، دکتر محمد شرفی مرکز رادیولوژی فک و صورت دکتر شرفی از جمله مراکز برگزیده طرف قرارداد معرفی و مورد قدردانی قرار گرفتند.

همچنین در بخش مراکز طرف قرارداد؛ از دکتر محمد حیدری؛ رییس جهاد دانشگاهی واحد استان قم و لیلا ناصرپور معاون پژوهشی این واحد به سبب فعالیت مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: مرکز درمان ناباروری افتخارات