بازدید آیت‌الله حسینی بوشهری از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم

۱۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۲ کد : ۶۱۰۹۵ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم بازدید کرد.
بازدید آیت‌الله حسینی بوشهری از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم رو گذشته ۱۸ مردادماه، از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم بازدید کرد.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از بخش‌های مختلف مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری، از جمله کلینیک زنان، کلینیک مردان، آزمایشگاه تشخیص طبی، آزمایشگاه جنین شناسی، اتاق عمل IVF، اتاق عمل IUI، بانک جنین، تخمک و اسپرم، بانک خون بند ناف و همچنین از فعالیت گروه‌های پژوهشی جهاد دانشگاهی استان قم بازدید کرد.

در این بازدید لیلا ناصرپور، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی قم به معرفی بخش‌های مختلف مرکز درمان و پژوهشکده بیوتکنولوژی تولید مثل و فعالیت‌ها، ابتکارات و نوآوری‌های علمی صورت گرفته در این بخش‌ها پرداخت.

وی به زمینه‌های همکاری با سایر مراکز علمی کشور از جمله انجام طرح‌های پژوهشی پایه، کاربردی و درمانی در زمینه فناوری‌های نوین زیستی و «تولید مثل و سرطان»، پیگیری انجام طرح‌های پژوهشی تا پایان مرحله نهایی، بررسی و شناسایی و کمک به رفع نیازهای پژوهشی بخش‌های تشخیصی و درمانی در زمینه فناوری‌های نوین اشاره کرد.

ناصرپور یکی از مسائل مطرح شده را مشکلات مالی زوجین برای درمان بیان کرد و ادامه داد: افرادی که در تامین هزینه درمان دچار مشکلات هستند، جهت اخذ تسهیلات به خیرین و یا بانک های طرف قرارداد جهت دریافت وام‌های بدون سود معرفی می شوند.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی قم بیان کرد: در دوسال اخیر سعی شده تا تمامی خدمات در حوزه های مختلف درمان ناباروری، ازجمله عمل‌های آی وی اف، درمان دارویی، هیتروسکوپی و عمل‌های مردان در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم انجام شود تا مراجعین به مرکز، مجبور نباشند برای برخی عمل‌ها حین پروسه درمان، به مراکز دیگری مراجعه کنند.

کلید واژه ها: همایش ملی بررسی اخلاقی، فقهی و حقوقی درمان ناباروری بازدید مرکز درمان ناباروری آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری