آسیب‌های اجتماعی بزرگترین چالش کشور در سال‌های آینده

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۴ کد : ۵۹۵۶ فرهنگی اخبار دسته اول
مدیرکل برنامه ریزی جهاد دانشگاهی گفت: سال‌های آینده بزرگترین چالش کشور، موضوعات اجتماعی و آسیب‌های آن خواهد بود.
آسیب‌های اجتماعی بزرگترین چالش کشور در سال‌های آینده

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم محمحسین حسنی در حاشیه افتتاح مرکز تخصصی آسیب‌های اجتماعی جهاددانشگاهی قم، عنوان کرد: در جهاد دانشگاهی 9سازمان برجسته فرهنگی وجود دارد که این مجموعه‌ها ظرفیت‌ خوبی برای پاسخگویی به نیازهای دانشجویان فراهم کرده است.

وی افزود: مرکز تخصصی آسیب‌های اجتماعی قم، سی و سومین مرکز تخصصی استان‌های جهاد دانشگاهی است که امروز به افتتاح می‌رسد و طبق برنامه ریزی این مراکز در موضوعات مختلف به 40مرکز خواهد رسید.

مدیرکل برنامه ریزی جهاد دانشگاهی بیان کرد: سال‌های آینده بزرگترین چالش کشور، موضوعات اجتماعی و آسیب‌های آن خواهد بود و بر همین اساس جهاد دانشگاهی برای کمک به حل آسیب‌های اجتماعی، نگاه ویژه‌ای به این موضوع دارد و در این زمینه فعالیت خواهد کرد.

وی ادامه داد: چالش های اجتماعی راه حل دولتی ندارد و باید با کمک و حضور مردم، به حل مشکلات بپردازیم، همچنین باید از فکر و ایده نخبگان در حل معضلات اجتماعی استفاده شود.

حسنی گفت: در جهاد دانشگاهی این تفکر وجود دارد که بسیاری از مشکلات جامعه با نوآوری های اجتماعی قابل حل است و باید به این موضوع توجه ویژه شود.

کلید واژه ها: معاونت فرهنگی مرکز تخصصی آسیب های اجتماعی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی