برگزاری کارگاه «خود مراقبتی در مهارت های ارتباطی» در دانشگاه علوم پزشکی قم
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر احمد قاضی در این کارگاه بیان کرد: خودمراقبتی شامل عادات و رفتارهای است که آگاهانه و هدفدار انجام میدهیم تا سالم تر و شادتر زندگی کنیم و کیفیت بالاتری از زندگی، نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی را تجربه کنیم.
وی افزود: خود مراقبتی موضوعی فردی است که نتایج آن در جامعه اثر دارد و میتواند به عنوان یک رفتار، بخشی از فرهنگ عمومی جامعه باشد.
وی ادامه داد: بدین ترتیب خود مراقبتی ایجاد ارتباط و ساخت گروههای جمعی برای مراقبت از خود، روابط حمایتگرانه و متقابل، دادن حق استراحت به خود و دیگران بدون نیاز به دلیل و توجیه، وقت گذراندن در طبیعت و با طبیعت و هر تمرین دیگری که از طریق آن بتوانیم با خود و با دیگران ارتباطی دوباره برقرار کنیم و به یک همبستگی جمعی برسیم.
قاضی خاطرنشان کرد: امروز بیش از هرچیز دیگری باید این حقیقت را عمیقاً درک کنیم که مشکلات شخصی ما اعم از جسمی و روحی، ریشه در معضلات اجتماعی ما دارد و در نتیجه برای رفع این مشکلات نیز میبایست رویکردی سیاسی و جمعی داشته باشیم.بنابراین تلاش برای آموزش همگانی و توانمند سازی فردی و گروهی از روش های مؤثر افزایش خود مراقبتی است که منجر به ارتقای سلامت روان عمومی خواهد شد.
نظر شما :