سازگاری در روابط با دیگران تبیین شد

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۴ کد : ۵۷۵۷ فرهنگی
تعداد بازدید:۱۳۲۹
کارگاه آسیب های اجتماعی با موضوع سازگاری در روابط با دیگران (خانواده،  شغلی،زوجین،...) سه شنبه ۷ اسفند  ماه در شعبه علوم پزشکی در روز با حضور دکتر برقراری برگزار شد.
سازگاری در روابط با دیگران تبیین شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این کارگاه معضلات جسمی و روحی انسان مورد بررسی قرار گرفت و مهارت های ایجاد روابط سالم با افراد بیان شد.

دکتر برقراری در این کارگاه گفت: باید همه ابعاد را پیوسته پرورش دهیم و سازمان جهانی بهداشت، سلامتی را به معنای نداشتن بیماری جسمی وروحی نمیداند بلکه به معنای ارتقای مهارت های اجتماعی، ارتقای بهزیستی روانی و توانایی تحمل و سازگاری است.
وی افزود: دنیای امروز پر از آسیب های نوپدید است و ما باید توانایی سازگاری داشته باشیم؛ ای کیو وآی کیو باید درکنار هم باشند. هوش هیجانی عامل موفقیت در بسیاری از کارهاست.

برقراری ادامه داد: 75 درصد زوجین و افراد با همدیگر ارتباط غیرکلامی دارند و بازبان بدن ارتباط خوب و بد برقرار میکنند و ارتباط موثر میتواند درمان موثر مشکلات باشد؛ دنیای امروزی تاکید بر پذیرش آدم ها دارد.

مدرس کارگاه سازگاری در روابط با دیگران گفت: خوابگاه منبع تفاوت های فردی است، مسائل ارتباطی درون خوابگاه نیاز به مهارت دارد.
وی با توضیح ده مهارت ارتباط فردی و بیان4 شیوه ارتباطی اعم از سبک منفعل، پرخاشگری، منفعل- پرخاشگر و جرئت ورزی بیان کرد: خودآگاهی اساس مهارت های ارتباطی است و هرچه بیشتر خودمان را بشناسیم در برقراری ارتباط موفق تر عمل خواهیم کرد.

برقراری اضافه کرد: باید مسائل استرس زای زندگیمان را بپذیریم. استرس مثبت حتی باعث انگیزه ی بیشتر خواهد شد؛ رنج ، بخشی از زندگی است و باید سعی کنیم با خواب و موارد مشابه، از درد های زندگی فرار نکنیم، ما لازم نیست که همه مشکلات مان رو به تنهایی حل کنیم، تحمل سازگاری را در خودمان افزایش دهیم.

این کارگاه با پرسش و پاسخ دانشجویان و معرفی کتاب به پایان رسید.
 

کلیدواژه‌ها: معاونت فرهنگی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه علوم پزشکی


نظر شما :