برگزاری کارگاه شجاعت با اعتماد به نفس بودن برگزار شد

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۸:۵۸ کد : ۵۷۴۹ فرهنگی
کارگاه شجاعت با اعتماد به نفس بودن توسط جهاد دانشگاهی قم در خوابگاه معصومیه دانشگاه قم برگزار شد.
برگزاری کارگاه شجاعت با اعتماد به نفس بودن برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، کارگاه شجاعت با اعتماد به نفس روز سه شنبه 30 بهمن ماه با سخنرانی دکتر کمال الدین طباطبایی با هدف افزایش اعتماد به نفس در بین دانشجویان در خوابگاه معصومیه دانشگاه قم برگزار شد.

دکتر کمال الدین طباطبایی در این کارگاه به تعریف اعتماد به نفس و لزوم شجاعت برای داشتن اعتماد به نفس پرداخت و عنوان کرد: مشکلات همیشه برای انسان‌ها در طول زندگی ایجاد می‌شود و این موضوع مهم است که فرد بتواند با توانایی‌های خود از پس این مشکلات برآید و زمینه‌ای برای پیشرفت خود قرار دهد.

وی افزود: اعتماد به نفس به درون خود انسان بستگی دارد، یعنی اگر توانایی های خود را افزایش دهیم میتوانیم اعتماد به نفسمان را افزایش دهیم؛ اگر فرد بتواند توانایی‌های خود را بشناسد و در جهت ارتقا آن برآید، به طور طبیعی، اعتماد به نفس در آن شخص افزایش پیدا کرده و موجب موفقیت او می‌شود.

بخش پایانی کارگاه شجاعت با اعتمادبه نفس بودن به پرسش و پاسخ دانشجویان اختصاص یافت.

کلید واژه ها: کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی کارگاه آموزشی معاونت فرهنگی