حسینی خبرداد؛
برگزاری بیش از ۶۰۰ عنوان برنامه در سازمان دانشجویی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قم، علی حسینی در گفتوگو با خبرنگاران، با اشاره به اهداف و برنامههای معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم، اظهار کرد: تقویت هویت دانشجویی، توانمندسازی دانشجویان در حوزههای مختلف دانشجویی، شناسایی، کنترل و کاهش آسیبها و مسائل اجتماعی، افزایش مشارکت دانشجویان در برنامهها و ترویج فرهنگ جهاد تبیین ازجمله این اهداف هستند.
وی ادامه داد: از دیگر برنامههای این معاونت نیز میتوان به تبیین و ترویج گام دوم انقلاب با رویکرد قشر جوان، شعار سال، توسعه مشارکت با طیفهای مختلف دانشگاهی ازجمله تشکلها، کانونها، انجمنها و ...، تعالی اخلاقی در محیطهای علمی و دانشگاهی، برنامههای محتوایی و طرحهای مطالعات فرهنگی، تقویت هویت اسلامی-ایرانی و تقویت روحیه معنوی دانشجویان، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تاکید بر نوآوری و ایدهپردازی، تولید و انتشار محتوای جذاب فرهنگی و صنایع خلاق و نرم فرهنگی اشاره کرد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم افزود: در این برنامهها بر نکات مختلفی ازجمله کیفیت، فراگیر بودن، نشاط اجتماعی، اجرای برنامه در خوابگاههای دانشجویی، افزایش روحیه امید و خود باوری، افزایش اعتماد به نفس و خودشناسی، کارآفرینی و خلاقیت، اشتغالزایی و مهارت آموزی تاکید شده است.
وی با اشاره به عملکرد سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم، مطرح کرد: این مرکز پس از کسب مجوز موافقت قطعی در تیرماه 1399 توانسته بیش از 600 برنامه داخلی ویژه دانشجویان برگزار کند.
حسینی از مشارکت فعال با دانشگاه و موسسات آموزش عالی یاد کرد و گفت: شرکت در شورای فرهنگی دانشگاهها، برپایی غرفه و نمایشگاه معرفی جهاد دانشگاهی، چاپ گاهنامه مسیر ویژه نودانشجویان و چاپ و توزیع دفترچه دانشجو، مهارت، آینده ازجمله اقداماتی است که در این سازمان رقم خورده است.
وی با بیان اینکه در این سازمان شاهد مشاوره و هدایت تحصیلی دانشجویان نیز هستیم، عنوان کرد: از سال 1396 تاکنون تعداد دو هزار و 800 دانجشو عضو جهاد دانشگاهی شدهاند که این موضوع از راه ارتباطگیری با جامعه دانشگاهی شامل دانشجویان، هیأتهای علمی، اساتید، تشکلها، کانونها و انجمنها محقق شده است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم با اشاره به اینکه این سازمان در 7 دانشگاه استان دفتر دارد، خاطرنشان کرد: این دانشگاهها شامل دانشگاه قم، دانشکدگان فارابی، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه حضرت معصومه(س)، دانشگاه صنعتی قم و دانشگاه علوم پزشکی قم میشود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 195 برنامه در این سازمان برگزار شده است، تصریح کرد: تعداد افرادی که از این برنامهها استفاده کردهاند پنج هزار و 200 نفر ساعت است.
انتهای پیام
نظر شما :