تبیین دو دنیای متفاوت دختران و پسران در پردیس فارابی دانشگاه تهران
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، کارگاه "دختران پسران دو دنیای متفاوت (آنچه هر کدام در روابط خود میخواهند)" روز سه شنبه 7 اسفند ماه در قالب سومین مرحله از طرح "کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی توسط مرکز تخصصی آسیبهای اجتماعی جهاد دانشگاهی واحد قم با همکاری کانون همیاران پردیس فارابی در تالار کینیا پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.
سمیه برقراری پژوهشگر مطالعات زنان و آسیبهای اجتماعی در ابتدای این جلسه به تعریف تفاوتهای جنسیتی زن و مرد از منظر حقوق، روانشناسی و جامعه شناسی پرداخت و گفت: به نظر میرسد یکی از عوامل مهم در طلاق، بحث نقشهای جنسیتی زن و شوهر و فراموش کردن زنانگی برای زنان و مردانگی برای مردان است.
وی افزود: با توجه به پیچیدگیهای جامعهی امروز، جابهجایی نقشها، فشار نقشها و اشتغال زنان؛ آموزش تفاوتهای جنسیتی ضروری است و باید در این زمینه به خانوادهها آگاهی بخشی کرد.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: تفاوتهای بسیاری که بین زن و مرد وجود دارد به معنای برتری یکی بر دیگری نمیباشد و با کسب مهارت، توانمندیهای هر جنس قابل افزایش است.
در این جلسه همچنین تفاوتهای زن و مرد در چندین حوزه از قبیل؛ احساسات، جهانبینی، قدرت بیان، اشتغال، عشق و رابطه با جنس مخالف مورد بررسی قرار گرفت.
جهاد دانشگاهی واحد استان قم، در سلسه کارگاههایی که از آذرماه امسال تاکنون برگزار کردهاست قصد دارد با پرداختن به آسیبهایی که بیش از سایر آسیبهای اجتماعی، خانواده را تهدید کردهاست، از شیوع و تشدید آن جلوگیری کند و در همین راستا فقط در شعبه پردیس فارابی دانشگاه تهران تاکنون بالغ بر 10 کارگاه برگزار کردهاست.
نظر شما :