چاپ ۳۰ عنوان کتاب توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم در سال گذشته

۲۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۳ کد : ۵۵۷۵۰ فرهنگی اخبار دسته اول
بیش از ۳۰ عنوان کتاب در سال ۱۴۰۱ در انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم به چاپ رسیده است.
چاپ ۳۰ عنوان کتاب توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم در سال گذشته

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم کتاب‌های چاپ شده توسط انتشارات این واحد با موضوعات علمی دانشگاهی و توسط اساتید هیئت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور، محققین و مترجمین تالیف و گردآوری شده است.

گفتنی است آثار ارائه شده به انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم جهت اخذ مجور چاپ ابتدا مورد بررسی شورا علمی این واحد قرار گرفته و توسط داوران برجسته دانشگاهی ارزیابی می‌شوند.

همچنین رزومه علمی و تحصیلات مولفین از دیگر نکات حایز اهمیت در احراز هویت آنها جهت اخذ مجوز می‌باشد که یکی از شاخصه‌های اصلی در این بحث ارتباط رشته تحصیلی پدیدآورنده با موضوع کتاب است.

یادآور می شود این واحد همواره سعی در اجرای برنامه های موثر در حوزه ترویج کتاب خوانی در سطح دانشگاه‌های استان دارد و از فرهیختگان و پژوهشگران جهت چاپ کتاب دعوت به عمل می آورد.

لازم به ذکر است علاقه مندان  جهت خرید آنلاین کتب چاپ شده در این واحد می‌توانند به سایت www.16book.ir مراجعه کنند.

کلید واژه ها: انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم