حمایت آموزشی جهاد دانشگاهی از خانواده مدافع حرم

۱۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۷:۳۱ کد : ۵۲۳۸۳ فرهنگی اخبار دسته اول
رئیس و اعضای جهاد دانشگاهی به همراه مدیرکل اتباع استان قم با جانباز مدافع حرم سید محمد حسینی دیدار و از وی تجلیل کردند.
حمایت آموزشی جهاد دانشگاهی از خانواده مدافع حرم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم رئیس جهاد دانشگاهی و مدیرکل اتباع استان قم به همراه جمعی از کارکنان دو دستگاه به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی با سید محمد حسینی جانباز اعصاب و روان مدافع حرم و خانواده وی دیدار کردند.

در این دیدار رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم با تقدیم هدایای نقدی و غیر نقدی خانواده این جانباز مدافع حرم را به صبر دعوت کردند.

همچنین در این دیدار نشان جشنواره ملی مهدویت به عنوان قدردانی از اقداماتی که مدافعین حرم در راه امام عصر (عج) انجام می دهند بطور نمادین به سید محمد حسینی جانباز اعصاب و روان مدافع حرم تقدیم شد.

جهاد دانشگاهی واحد استان قم همچنین با اهدای لوحی حمایت آموزشی خود را از خانواده این جانباز مدافع حرم اعلام کرد.

طبق این لوح تمامی اعضای خانواده این ایثارگر می توانند به مدت یک سال از دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی که در حال برگزاری است بصورت کاملا رایگان استفاده نمایند.

کلید واژه ها: مدافع حرم نیروی قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران