از سوی جهاددانشگاهی قم

مسابقه کتابخوانی ویژه ایام شهادت سردار سلیمانی برگزار می‌شود

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۶ کد : ۵۲۲۶۵ فرهنگی اخبار دسته اول
مسابقه کتابخوانی از کتاب «من قاسم سلیمانی هستم» ویژه ایام شهادت سردار دلها از سوی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم با همکاری دانشگاه‌های استان قم برگزار می‌شود.
مسابقه کتابخوانی ویژه ایام شهادت سردار سلیمانی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم با همکاری دانشگاه‌های استان قم، مسابقه کتابخوانی از کتاب «من قاسم سلیمانی هستم» ویژه ایام شهادت سردار دلها را برگزار می‌کند.

زمان برگزاری مسابقه ۱۳ تا ۱۹ دی‌ماه است و جوایز مسابقه پنج جایزه دو میلیون ریالی برای نفرات برتر است.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود کتاب مسابقه به صفحه اصلی وب‌سایت جهاد دانشگاهی استان قم مراجعه کنند.

کلید واژه ها: مسابقه کتابخوانی کتابخوانی سپهبد حاج قاسم سلیمانی

دانشجو معلم باهنر اراک ۱۶ دی ۱۴۰۱ | ۲۳:۱۶
سلام و احترام لطفا لینک شرکت در مسابقه
حمید ۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۳
سلام.ادرس سایت جهاد دانشگاهی قم چیست؟
پاسخ مدیر سایت ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۵

با سلام

شما هم اکنون در سایت جهاد دانشگاهی استان قم هستید. روی عبارت "وبسایت جهاد دانشگاهی واحد استان قم" کلیک کنید تا وارد مسابقه شوید.

ضمنا پوستر مسابقه در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است و از آن طریق هم می توانید وارد فرم شرکت در مسابقه شوید.