کارگاه آموزشی عکاسی در مسجد مقدس جمکران برگزار شد

۲۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۱ کد : ۵۱۷۰۲ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه آموزشی عکاسی با دوربین حرفه‌ای از سلسله کارگاه های آموزشی ویژه چهارمین جشنواره ملی مهدویت به همت جهاد دانشگاهی واحد استان قم و با مشارکت مسجد مقدس جمکران و دانشگاه علمی کاربردی استان برگزار شد.
کارگاه آموزشی عکاسی در مسجد مقدس جمکران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم چهارمین جشنواره ملی مهدویت به همت این واحد سازمانی و با مشارکت بخش های مختلف فرهنگی و علمی و هنری کشور درحال برگزاری است.

در همین راستا جهاد دانشگاهی در نظر دارد سلسله کارگاه های آموزشی ویژه چهارمین جشنواره ملی مهدویت برگزار کند.

سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد قم با همکاری دانشگاه علمی کاربردی امروز ۲۳ آذرماه کارگاه آموزش عکاسی با دوربین حرفه‌ای با تدریس محمد مهدی ورآل ویژه دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی را در مسجد مقدس جمکران برگزار کرده است.

لازم به ذکر است؛ آثار تولیدی در این کارگاه دارای امتیاز ویژه جهت شرکت در بخش عکاسی جشنواره ملی مهدویت می باشند.

گفتنی است، علاقه‌مندان برای شرکت در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وبسایت جشنواره ملی مهدویت به آدرس www.Mahdaviatfest.ir مراجعه کنند.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی جشنواره ملی مهدویت چهارمین دوره جشنواره ملی مهدویت مسجد مقدس جمکران مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم