دانشجویان حضرت معصومه (س) با راهکارهای مقابله با استرس و اضطراب آشنا شدند

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۰ کد : ۵۱۴۸۹ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه آموزشی یک روزه آشنایی با استرس و اضطراب و راهکارهای مقابله با آن توسط جهاد دانشگاهی استان قم و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه حضرت معصومه (س) در این دانشگاه برگزار شد.
دانشجویان حضرت معصومه (س) با راهکارهای مقابله با استرس و اضطراب آشنا شدند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم؛ با توجه به نزدیکی به ایام امتحانات، کارگاه آشنایی با استرس و اظراب و راهکارهای مقابله با آن توسط جهاد دانشگاهی و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه حضرت معصومه (س) در این دانشگاه با استقبال دانشجویان برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه یک روزه؛ مهمترین دلایل بروز استرس و اظطراب و انواع آن بررسی شد و در ادامه ضمن ارائه راهکارهای مقابله با آن دانشجویان پرسش های خود را با مدرس کارگاه مطرح کردند.

گفتنی است با توجه به استقبال دانشجویان، جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه حضرت معصومه(س) در حال برنامه ریزی برای اجرای کارگاه های آموزشی و فرهنگی با هدف افزایش توانمندی دانشجویان در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی است.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س) جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه حضرت معصومه (س) کارگاه آموزشی