تعیین قطعی جنسیت فرزند در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم راحیل جنتی فر عنوان کرد: به کمک تست PGD علاوه بر تعیین جنسیت میتوان مشکلات ژنتیکی را نیز بررسی کرد، البته این تست معمولا برای زوج هایی با سنین بالا انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه این عمل، در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم انجام میشود، افزود: اخیراً یک خانم 41 ساله، جهت تعیین جنسیت "دختر"، به این مرکز مراجعه کرده و پس از آن، تعداد 4 جنین که از کیفیت بالایی برخوردار بودند مورد عمل PGD قرار داده شدند که از این تعداد، 2 جنین که جنسیت دختر داشتند به رحم این خانم منتقل شده و فرایند بارداری انجام شد.
مسئول آزمایشگاه جنین شناسی مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی قم، در رابطه با روند این عمل تصریح کرد: در ابتدا لقاح آزمایشگاهی، میکرو اینجکشن انجام میشود و بعد از اینکه جنین ها بعد از لقاح به مرحله 6 تا 10 سلولی میرسند، نمونه برداری (بیوپسی) روی جنین انجام شده و یک یا دو بلاستومر (سلول جنین) جدا میشود و برای تشخیص تعیین جنسیت یا ژنتیک مورد بررسی قرار گرفته و جنینی که باقی مانده بعد از 5 روز به رحم مادر منتقل میشود.
جنتی فر خاطر نشان کرد: عمل PGD جهت تعیین جنسیت برای اولین بار در مرکز جهاد دانشگاهی قم، بر روی این خانم 41 ساله انجام شد و نتیجه مطلوب از این عمل حاصل شد؛ از این پس زوجینی که بخواهند از تولد فرزندان با مشکلات ژنتیکی جلوگیری کرده و یا جنسیت فرزند خود را مشخص کنند، میتوانند با مراجعه به این مرکز، عمل PGD را انجام دهند.
وی در پایان گفت: توصیه میشود زوجینی که قصد دارند تا جنسیت فرزند اول خود را تعیین کنند، قبل از ورود به سیکل، مشاوره مامایی، ژنتیک و جنین شناسی را انجام داده و به پزشک متخصص زنان مراجعه کنند.
نظر شما :