دانش فنی جهاد دانشگاهی باید تبدیل به محصول مورد نیاز مردم شود

۲۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۹ کد : ۴۵۹۲۲ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
تعداد بازدید:۷۹۰
رئیس جهاد دانشگاهی استان قم گفت: جهاد دانشگاهی استان قم در زمینه باروری تمام تکنیک‌های لازم برای درمان ناباروری را دارد و دانش و فناوری آن را در اختیار دارد.
دانش فنی جهاد دانشگاهی باید تبدیل به محصول مورد نیاز مردم شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری در دیدار با مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری کریمه گفت: این باور در استان قم وجود دارد که جهاد دانشگاهی استان قم پیشرفت‌های بسیار خوبی در زمینه باروری و توسعه تکنیک‌های درمانی عارضه ناباروری داشته و دانش و فناوری آن را دارد و در حوزه فناروی و نوآوری باحمایت‌های لازم دانش و فناوری که در اختیار جهاد است باید تبدیل به محصولات درمانی دراین زمینه شود و در خدمت مردم قرار بگیرد.

دکتر محمد حیدری در ادامه جلسه به معرفی فعالیت‌های جهاد دانشگاهی پرداخت و گفت: جهاد یک نهاد عمومی غیر دولتی است و خدمات گسترده ای در حوزه‌های آموزش، پژوهش، فرهنگی و تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش بنیان انجام می‌دهد.

پروژه‌های فناوری و زیست فناورانه و ایده‌های زیادی در جهاد دانشگاهی استان قم ایجاد می‌شود و به سمت تولید محصول و خدمت می‌رود که در صورت حمایت می‌تواند منجر به ارائه خدمات مناسب در حوزه سلامت به مردم شود.

نیما روحانی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری کریمه نیز در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی فناور، نوآور و دارای منابع انسانی با مهارت و دانش کافی است و آماده همکاری با این نهاد هستیم.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری کریمه با اشاره به فعالیت‌های دانش بنیان صندوق پژوهش و فناوری کریمه افزود: انواع طرح‌های فناورانه از اقصی نقاط کشور به صندوق ارجاع می‌شود و طرح‌ها در همه حوزه‌ها بررسی می‌شود و بر اساس نیاز‌های استان می‌توانیم حمایت کنیم و اتاق تمیز نقطه نیاز بسیاری از شرکت‌ها است.

وی بیان کرد: صندوق پژوهش و فناوری کریمه یک صندوق نیمه دولتی است و سه سهامدار دولتی اعم از پارک علم و فناوری قم، دانشگاه قم و دانشگاه علوم پزشکی قم دارد.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم احداث اتاق تمیز در استان گفت: در خصوص سابقه نیاز استان به اتاق تمیز جهت تولید کیت‌های آزمایشگاهی، دارو و محصولات سلولی بیان کرد و نیز این نیاز می‌تواند خلا موجود در استان را برطرف کند.

در ادامه این نشست آذر شیخ الاسلامی مدیر گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی مزانشیمی گزارشی طرح‌های فناورانه که در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در حال انجام است ارائه نمود و چالش‌هایی که در مسیر پیشبرد این طرح با آن روبرو هستند را بیان کرد.

یاسر شریفی مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش بنیان جهاد دانشگاهی استان قم نیز در این نشست در خصوص سابقه همکاری صندوق پژوهش و فناوری کریمه با مرکز نوآوری شکوفایی جهاد دانشگاهی و حمایت‌هایی که از تیم‌های فناور این مرکز شد مطالبی را بیان کرد و نیز ظرفیت‌های فناورانه جهاد دانشگاهی استان قم را در زمینه‌های فناروی اطلاعات و زیست فناوری ارائه نمود.

کلید واژه ها: معاونت پژوهشی گروه پژوهشی سلول های بنیادی مزانشیم اتاق تمیز Clean Room


نظر شما :