تمام مردم در مرز سلامت و بیماری روانی حرکت میکنند
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری در جلسهای که به مناسبت روز مشاور که با حضور حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، محمدابراهیم مداحی رئیس خانه روانشناسان کشور، حجت الاسلام والمسلمین مجید یزدی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم، حسین غریب سرپرست ادارهکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم، محمود مسگری عضو شورای اسلامی شهر قم، مصطفی ملایی عضو شورای اسلامی شهر قم و علیرضا طباطبایی رئیس خانه روانشناسان استان قم، با مشارکت مرکز خدمات مشاوره و روانشناسی جهاد دانشگاهی استان قم و خانه روانشناسان استان در سالن جلسات ادارهکل امور اقتصاد و دارایی استان قم برگزار شد، با اشاره به اینکه بیمههای مکمل باید در موضوعات روانشناسی نیز وارد شوند، اظهار کرد: بخش عمده عدم سواد روانی در جامعه به کمکاری خود افراد فعال در این حوزه باز میگردد.
وی با بیان اینکه ناهمگانی در مجموعه خدماترسان یکی از دلایل سطح پایین سلامت روانی جامعه است، عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات این حوزه این است که هیچ موضوع قطعی وجود ندارد و اساسا علم روانشناسی تز و آنتی تز است.
رئیس جهاد دانشگاهی قم با اشاره به اینکه شبکهسازی میتواند در بحث درآمدی و اقتصادی روانشناسان نیز تاثیرگذار باشد، مطرح کرد: متاسفانه مرز میان سلامت و بیماری در موضوعات روانشناسی مشخص نیست.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی با تشکیل مرکز شناسایی آسیبهای اجتماعی توانسته در این حوزه وارد شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این راستا نیز تاکنون تواسنتهایم با عقد تفاهمنامههای مختلف به نتایج مطلوبی دست پیدا کنیم.
حیدری با تاکید بر اینکه روانشناسی بحث مهم و ارزندهای است، تصریح کرد: همدلی و تلاش برای پرکردن خلاء موجود در عرصه سلامت روان جامعه میتواند، اتفاقات خوبی را در جامعه رقم بزند.
وی با بیان اینکه در مواردی خوب است که از الگوهای غربی استفاده کنیم، یادآور شد: مسئولین ارشد کشور باید به این نکته برسند که تمام مردم در مرز سلامت و بیماری روانی حرکت میکنند و باید نسبت به این موضوع حساسیت لازم را به خرج دهند.
نظر شما :