آغاز همکاری خانه روانشناسان و جهاد دانشگاهی استان قم

۲۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۳ کد : ۴۲۵۲۰ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
تفاهم نامه همکاری مرکز مشاوره جهاد دانشگاهی استان قم و خانه روانشناسان استان در آستانه سال جدید به امضای روسای دو طرف رسید.
آغاز همکاری خانه روانشناسان و جهاد دانشگاهی استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مسئول خانه روانشناسان قم و رئیس جهاد دانشگاهی استان در حاشیه نشستی که در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شد تفاهم نامه همکاری های مشترک نهاد های متبوع خود را مبادله کردند.

در این تفاهم نامه همکاری دو طرف توافق کردند در برگزاری کارگاه ها ی تخصصی و جلسات مشاوره فردی، گروهی و انجام خدمات پژوهشی  براساس ضوابط و مقررات مرکز خدمات روان شناسی و مشاوره جهاددانشگاهی قم همکاری داشته باشند.

خانه روانشناسان با امضای این تفاهم نامه متعهد شد ضوابط و شرایط شرکت کنندگان در کارگاه را به صورت مکتوب به مرکز مشاوره جهاد ارائه دهد، فضای مورد نیاز برگزاری کارگاه ها را تامین کند، رزومه مشاورین حاضر در کارگاه را طبق دستورالعمل معین به مرکز مشاوره جهاد دانشگاهی ارسال کند، در تهیه و تدوین کارگاه های جدید طبق نیاز سنجی های انجام شده انجام تبلیغات مورد نیاز مطابق قوانین و مقررات طرفین همکاری داشته باشد.

همچنین جهاد دانشگاهی استان قم با امضای تفاهم نامه متعهد شد زمینه لازم برای اجرای تفاهم نامه و تسهیلگری در برقراری ارتباط با سازمان ها و ادارات استان قم را فراهم کند، بر حسن برگزاری کارگاه های مشترک نظارت داشته باشد، در صورت نیاز خانه روانشناسان، طبق ضوابط سالن همایش یا کارگاه مورد نیاز را تامین کند و در اختیار قرار دهد و شرایط بهره‌مندی اعضای خانه روانشناسان از خدمات جهاد دانشگاهی را تسهیل کند.

کلید واژه ها: تفاهم نامه مرکز خدمات مشاوره و روانشناسی خانه روانشناسان