همایش ناباروری و سلول های بنیادی برگزار شد

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵ کد : ۴۲۲۹ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
همایش تخصصی ناباروری و سلول های بنیادی روز دوشنبه ۳ دی ماه با حضور دانشجویان و اساتید و با مشارکت جهاد دانشگاهی استان قم، پژوهشگاه رویان و دانشگاه قم در این دانشگاه برگزار شد.
همایش ناباروری و سلول های بنیادی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم همایش تخصصی ناباروری و سلول های بنیادی با هدف تبیین تاثیر آلاینده های زیست محیطی در بروز ناباروری و کاربرد سلول های بنیادی در درمان ناباروری در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد.

دکتر مرضیه علوی سلطانی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم، دکتر روح الله فتحی سرپرست معاونت آموزشی این پژوهشگاه و دکتر ابراهیم چراغی عضو هیئت علمی دانشگاه قم در این همایش تخصصی به ارائه مطالب علمی پیرامون محور های برگزاری همایش پرداختند.

در حاشیه برگزاری این همایش غرفه های فروش کتاب های جهاد دانشگاهی قم، مشاوره ژنتیک و نازایی، فعالیت های آموزشی و پژوهشی جهاد دانشگاهی قم و نمایندگی شرکت فناوری های بن یاخته رویان (بانک خون بند ناف) برپا شد و به ارائه اطلاعات و خدمات به دانشجویان و دانشگاهیان پرداخت.

گفتنی است کارگاه های آموزشی تخصصی آنالیز اسپرم، فریز اسپرم، تخمک و جنین نیز در حاشیه این همایش تخصصی برگزار شدند.

کلید واژه ها: مرکز درمان ناباروری معاونت پژوهشی همایش تخصصی پژوهشگاه رویان