معاون استاندار و رئیس دانشگاه قم از غرفه جهاددانشگاهی در نمایشگاه هفته پژوهش بازدید کردند

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۵ کد : ۴۰۵۰ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم و رئیس دانشگاه قم در آغازین روز هفته پژوهش از غرفه جهاددانشگاهی استان قم در نمایشگاه دستاورد های پژوهشی، فناوری و فن بازار بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در بازدید از غرفه جهاددانشگاهی با تحسین این نهاد انقلابی و ارزنده شمردن دستاورد های علمی آن ورود جهاد دانشگاهی استان قم به حوزه پژوهشی سلول درمانی را اتفاق مبارکی بیان کرد.

غضنفری در این بازدید به لزوم حمایت از فعالیت های علمی جهاد دانشگاهی در استان تاکید کرد و افزود باید در کارگروهی متشکل از مسئولین جهاد دانشگاهی، دانشگاه علوم پزشکی و استانداری قم مسائل مربوط به اقدامات آینده جهاد دانشگاهی در حوزه سلول درمانی مطرح و واکاوی شود تا این نهاد انقلابی بتواند به بهترین وجه رسالت خود را به منصه ظهور برساند.

دکتر عسگر دیرباز رئیس دانشگاه قم نیز در ادامه این بازدید به فعالیت های علمی جهاد دانشگاهی احسنت گفت و این نهاد را مظهر جهاد علمی در کشور دانست.

کلید واژه ها: معاونت پژوهشی هفته پژوهش