"سومین مرحله کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی"

نقشه راه تاب آوری بررسی شد

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۵ کد : ۴۰۳۳ فرهنگی
کارگاه آموزشی نقشه راه تاب آوری بامحوریت تبیین رفتار تاب آورانه در سختی ها روز شنبه ۲۴ آذر ماه در خوابگاه فاطمیه دانشگاه قم برگزار شد.
نقشه راه تاب آوری بررسی شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم کارگاه آموزشی نقشه راه تاب آوری ازسلسله برنامه های سومین مرحله طرح کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی به تبیین مباحثی از جمله تعریف مهارت و تجربه، ملاک های سلامت روان از منظر سازمان جهانی بهداشت، اهمیت قدرت خلاقیت، اهمیت تربیت خانوادگی در تاب آوری فرزندان و مفهوم فردیت در زندگی پرداخت.

در این کارگاه آموزشی دانشجویان با ملاک های توانایی اجتماعی و مهارت هایی از جمله خوداگاهی، همدلی، روابط بین فردی، ارتباط موثر، قدرت حل مساله، قدرت تصمیم گیری، کنترل احساسات، کنترل خشم، تفکر نقاد و تفکر خلاق آشنا شدند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کلید واژه ها: کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی