وبینار نقش اگزوزوم ها در باروری و ناباروری - رایگان

۰۷ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۶ کد : ۳۹۷۰۸ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
نشست علمی با موضوع نقش اگزوزوم ها در باروری و ناباروری در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد  استان قم رایگان برگزار می شود.
وبینار نقش اگزوزوم ها در باروری و ناباروری - رایگان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این نشست مجازی علمی نقش اگزوزوم ها در باروری مردان، باروری زنان و در تکنیک های کمک باروری تحلیل و بررسی خواهد شد و نحوه استفاده از اگزوزوم های سلول های بنیادی در درمان ناباروری تشریح خواهد شد.

این نشست ساعت 9:30 روز دوشنبه 27 دی ماه با دبیری علمی دکتر راحیل جنتی فر و دبیری اجرایی محدثه خوش اندام به مدت 5 ساعت برگزار خواهد شد.

نحوه شرکت در این نشست به صورت غیر حضوری و برخط است و شرکت کنندگان نشست مجازی نقش اگزوزوم‌ها در باروری مردان می‌توانند بصورت زنده بیننده ارائه مطالب علمی و پژوهشی این نشست باشند.

گفتنی است گواهینامه آموزشی این نشست مجازی از سوی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم صادر خواهد شد.

علاقه مندان به شرکت در این دوره رایگان آموزشی می توانند جهت ثبت نام و مشاوره طی تماس با شماره 31621 - 025 داخلی 114 معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی و یا ارسال پیام در پیامرسان واتساپ به خانم محدثه خوش اندام با شماره 09128525892 نسبت به نام نویسی اقدام نمایند.

کلید واژه ها: سمینار وبینار گروه پژوهشی بیولوژی تولید مثل گروه بیولوژی تولید مثل