تندیس ملی فداکاری در قم اهدا شد

۲۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۱ کد : ۳۷۸۱۴ فرهنگی اخبار دسته اول
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم گفت:  برنامه «قاب‌های ماندگار» توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی قم در قالب دیدار دانشجویی با خانواده شهید مدافع سلامت دکتر جوهری به صورت حضوری و مجازی برگزار شد که در این مراسم تندیس فداکار ملی به خانواده شهید جوهری اعطا شد.
تندیس ملی فداکاری در قم اهدا شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، علی حسینی، معاون فرهنگی این واحد طی سخنانی اظهار کرد: طرح «قاب‌های ماندگار»  با هدف پاسداشت شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم، سلامت برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری نشست تکریم در دانشگاه به‌صورت حضوری یا آنلاین، دیدار دانشجویی با خانواده شهید با حضور مشخص دانشجویان، تولید محتوای تصویری )فیلم و مانند آن( در معرفی شهید ، تولید برنامه‌های کاربردی معرفی شهید ، انتشار ویژه نامه و کتاب در معرفی شهید از جمله قالب‌های اجرای طرح «قاب‌های ماندگار» است.

حسینی افزود: بازیابی فرهنگ و ارزش‌های نهفته در دفاع مقدس و انتقال به نسل‌های آینده، حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و گرامیداشت حماسه‌سازان و حماسه آفرینان در پیروزی انقلاب اسلامی، آشنایی دانشجویان با ارزش‌های انقلاب اسلامی از جمله اهداف و ضرورت برگزاری طرح «قاب‌های ماندگار» است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی قم گفت: در قالب این طرح، واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور با هماهنگی مرکز امام و انقلاب و دفتر برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی می‌توانند نشست یا کارگاه  براساس مناسبت‌های انقلابی مانند شهادت شهدا و سرداران، اتفاقات تاریخی انقلاب اسلامی، شهادت یا رحلت بزرگان انقلاب اسلامی که به عنوان مناسبت‌های رسمی یا نیمه‌رسمی کشور شناخته می‌شوند برگزار کنند.

حسینی تصریح کرد: برنامه «قاب‌های ماندگار» توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی قم در قالب دیدار دانشجویی با خانواده شهید مدافع سلامت دکتر جوهری 18 آبان‌ماه به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد که در این مراسم «تندیس ملی فداکاری» به خانواده شهید جوهری اعطا شد.

کلید واژه ها: تندیس ملی فداکاری