"سومین مرحله کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی"

زندگی عاقلانه و موفق

۱۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۵ کد : ۳۷۶۴ فرهنگی
با شرایط کنونی فرهنگ جامعه و هجمه شبانه روزی رسانه های معاند به قلب فرهنگ عمومی ایران اسلامی لزوم اقدامات متحد مسئولین فرهنگی کشور برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی محسوس است.
زندگی عاقلانه و موفق

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، جهادگران این نهاد انقلابی با حمایت اداره کل فرهنگی اجتماعی استانداری قم برای تحکیم بنیان خانواده ایرانی برنامه منسجمی تحت عنوان کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی آغاز کرده اند.
به همین منظور مرکز علمی کاربردی این واحد نسبت به برگزاری سلسله نشست هایی در حوزه آسیب‌های خانواده اقدام نموده است.
کارگاه سبک زندگی عاقلانه و موفق بنا بر همین ضرورت در تاریخ 20/09/1397 برگزار خواهد شد.
علاقه مندان به شرکت در این کارگاه فرهنگی می‌توانند برای ثبت نام با شماره 32852552 و 32856776 داخلی 5 تماس حاصل نمایند و در موعد مقرر به مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان قم واقع در بلوار غدیر- بین کوچه 21 و 23- روبروی دانشگاه قم مراجعه فرمایند.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری قم کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی