پیشروی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در ارائه خدمات الکترونیک

۰۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۴ کد : ۳۷۳۱۹ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم با ارائه خدماتی از جمله ویزیت آنلاین، نوبت دهی اینترنتی، مشاهده پاسخ آزمایش‌‎های تشخیص طبی دریافت پاسخ آزمایش‌های آنالیز اسپرم و تمدید قرارداد فریز، ضرورت حضور مراجعین خود را به حداقل رسانده است.
پیشروی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در ارائه خدمات الکترونیک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مرکز خدمات تخصصی دورا پزشکی، مرکز خدمات تخصصی فناوری اطلاعات پزشکی و مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم در فعالیتی مشترک ضمن ایجاد و حفظ ارتباط درمانی با متقاضیان درمان ناباروری در سایر شهرهای کشور خدماتی از جمله ویزیت آنلاین (ویدئو کنفرانس) و دریافت نتایج آزمایشات تشخیص طبی و آنالیز اسپرم را جهت راحتی هر چه بیشتر مراجعین خود ارائه می‌کند.

مراجعین مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم با استفاده از نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار می‌گیرند می‌توانند با مراجعه به وبسایت این مرکز از خدمات الکترونیک آن بهره‌مند شوند، همچنین کسانی که قصد استفاده از خدمات این مرکز فوق تخصصی را دارند و تا کنون مراجعه نداشته اند می توانند با مراجعه به وبسایت مرکز نسبت به ثبت نام و دریافت خدمات الکترونیک از جمله سیستم نوبت دهی آنلاین و ویزیت آنلاین استفاده کنند.

متخصصین مرکز فوق تخصصی جهاد دانشگاهی قم (رویا) پس از مشاهده برنامه روزانه خود در زمان مقرر وارد اتاق گفتگو با شخصی که برای ویزیت آنلاین ثبت نام کرده‌است خواهندشد و در محیطی امن، اختصاصی و محرمانه بصورت تماس ویدئویی گفتگو و در صورت نیاز نسخه دارو یا آزمایشات لازم را بصورت الکترونیک صادر خواهندکرد.

وبسایت مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی واحد استان قم با آدرس www.rooyaivf.ir در دسترس عموم قرار دارد و مشاورین این مرکز با شماره 31621 پاسخگوی

کلید واژه ها: مرکز درمان ناباروری درمان ناباروری مرکز خدمات تخصصی فناوری اطلاعات MIT مرکز خدمات تخصصی دوراپزشکی (تله مدیسین)