ایسنا قم برگزیده جشنواره «ایران مقتدر»

۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۷ کد : ۳۴۵۴۰ فرهنگی اخبار دسته اول
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خبری قم در اولین جشنواره انتخاباتی ایران مقتدر به عنوان خبرگزاری برگزیده معرفی و تجلیل شد.
ایسنا قم برگزیده جشنواره «ایران مقتدر»

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه قم، آیین اختتامیه اولین جشنواره انتخاباتی ایران مقتدر در سالن کرامت استانداری برگزار شد.

در این جشنواره در بخش خبرگزاری‌ها، خبرگزاری های مهر، فارس، شبستان و ایسنا به عنوان خبرگزاری های برگزیده استان در زمینه فعالیت های مثمر ثمر در حوزه انتخابات برگزیده شدند.

در بخش پایگاه‌های خبری محمدرضا شعبانی راد معاون خبر صدا و سیما به مقام اول، حسین رضایی از قم‌نا به مقام دوم، عباس علی محمدی از قم فردا و مهدی بخشی از پایگاه دورشهر به صورت مشترک به مقام سوم دست یافتند همچنین در بخش روزنامه‌ها نیز از روح الله کرمانی سردبیر روزنامه ایمان تقدیر شد.

در این جشنواره مهدی آهنین پنجه، مدیرعامل شرکت برق، علی جان صادق پور مدیر عامل آب و فاضلاب استان قم به عنوان مدیران حامی روابط عمومی انتخاب شدند.

از روابط عمومی‌ صدا و سیما استان قم، دانشگاه حضرت معصومه(س)، بیمه ایران نمایندگی استان قم، شهرداری قم، اداره کل تبلیغات اسلامی، آب و فاضلاب شهری قم، مدیر امور شعب بانک سپه، مدیر امور شعب بانک ملی، سازمان نظام مهندسی قم، اداره کل محیط زیست استان قم، کتابخانه‌های عمومی استان قم، شرکت توزیع نیروی برق، به عنوان روابط عمومی‌های برتر استان نیز تجلیل شد.

کلید واژه ها: خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا جشنواره اختتامیه افتخارات