مشاوره روانشناسی در کنار درمان ناباروری ضروری است

۱۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۳ کد : ۳۳۰۹۵ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
دکتر راحیل جنتی‌فر بر لزوم انجام مشاوره روانشناسی در کنار روش های درمان ناباروری تاکید کرد.
مشاوره روانشناسی در کنار درمان ناباروری ضروری است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مدیر گروه پژوهشی بیولوژی تولید مثل این واحد در گفتگویی بر لزوم انجام مشاوره روانشناسی در کنار روش های درمان ناباروری تاکید کرد. و گفت: ناباروری بر زندگی مردان و زنان تاثیر می‌گذارد و افراد مبتلا را در معرض مشکلات عاطفی و روانی زیادی قرار می دهد. لذا به نظر می رسد توجه به نیازهای روحی زوج‌های نابارور باید بخشی از درمان های ناباروری آن ها باشد، زیرا زمانی که هر یک از زوجین نیاز به درک و حمایت دیگری پیدا می‌کند رابطه زوجین تحت تاثیر قرار می گیرد.

زوجین باید بدانند که ناباروری مثل دیگر جنبه های زندگی صرفا یک واقعه است که نباید با ناراحتی توام باشد. در این ارتباط اگر مراکز درمان ناباروری قبل از اقدام به هرگونه روش درمانی، ابتدا از نظر روانی زوجین را آماده کنند چه بسا در نتیجه گیری این زوجین قدم موثرتری برخواهند داشت.

گفتنی است مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره جهاد دانشگاهی استان قم از سال 1398 با استقرار در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری "رویا" خدمات مشاوره و برگزاری کارگاه های آموزشی و انگیزشی را به مراجعین این مرکز ارائه می‌کند.

کلید واژه ها: دکتر راحیل جنتی‌فر گروه بیولوژی تولید مثل مرکز خدمات مشاوره و روانشناسی مرکز درمان ناباروری