اعضای هیئت داوران سومین جشنواره نمای مطلوب منصوب شدند

۱۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۹ کد : ۳۲۷۸۵ فرهنگی اخبار دسته اول
مهندس امرالهی، دکتر صادقی امینی، دکتر ادیب زاده، ابراهیم سلیمانی و دکتر زرگر در احکامی جداگانه به عنوان هیئت داوران سومین جشنواره نمای مطلوب شهرداری قم منصوب شدند.
اعضای هیئت داوران سومین جشنواره نمای مطلوب منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در متن این احکام که با امضای مهندس غلامرضا جانقربان معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم و دکتر محمد حیدری رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم صادر شده، آمده است:

با عنایت به تعهد، تجربه، تخصص و سوابق جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان "عضو هیات داوران سومین جشنواره نمای مطلوب شهرداری قم" منصوب می شوید.

امید است با بهره گیری از تجربیات و همفکری جنابعالی گامی موثر در راستای آگاه سازی، فرهنگ سازی و افزایش تعاملات مردم و مدیریت شهری با هدف باز آفرینی هویتی جداره ها و فضاهای شهری و همچنین تدوین و ارائه الگوهای مطلوب نما در شهر مقدس قم برداشته شود.

توفیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسئلت می نماییم.

کلید واژه ها: جشنواره نمای مطلوب علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم